Advies Bedrijf Cnossen Kennis van Bruggen Eplan P8 Cameramast
Advies Bedrijf Cnossen logo

Advies
Bedrijf
Cnossen

elektrotechnische ondersteuning

Over ABC

Advies Bedrijf Cnossen is een jong ondernemend bedrijf welke advies geeft en ondersteuning biedt aan overheden op het gebied van preventief en correctief onderhoud van technische buiteninstallaties zoals bruggen, sluizen, (riool)-pompinstallaties, gemalen en verkeersregelinstallaties. Advies Bedrijf Cnossen is onafhankelijk en objectief en wil graag kennis en ervaring delen met haar klanten. Haar expertise ligt op het elektrotechnische vlak met brede kennis van automatiseringstechnieken.

Werkvelden:
  • Ontwerpen van technische installaties;
  • Eplan Electric P8 Engineering;
  • Opstellen van begrotingen;
  • Opstellen van bestekken;
  • Opstellen van raamcontracten;
  • Aanvraag en begeleiding bij aanbesteding;
  • Directie en toezicht bij uitvoering van projecten;
  • Beoordelen en advisering van onderhoudswerkzaamheden.

 

Advies Bedrijf Cnossen kan dan ook gezien worden als ondersteuning voor alle (elektro)technische werkzaamheden aan technische installaties voor overheden.

 

Renovatie Brug Heerenzijl, klaar 14 maart 2016


Renovatie Brug Heerenzijl, klaar 14 maart 2016

In de winterperiode van 2015 – 2016 is in opdracht van gemeente De Fryske Marren de renovatie voor de elektrotechnische installatie van brug Heerenzijl te Terherne doorgevoerd. Voor de recreatievaart is brug Heerenzijl een belangrijke verbinding tussen het Sneekermeer en de Goaiingarypster Puollen.

De renovatie van brug Heerenzijl bestond oa. uit het vervangen en reviseren van de aandrijving en het vervangen van de complete elektrotechnische installatie. De brug is voorzien van nieuwe beseining en een nieuwe afsluitboominstallatie en is voorbereid op een mogelijke toekomstige afstandsbediening.

Advies Bedrijf Cnossen heeft het elektrotechnische bestek opgesteld en een uitvraag voor revisie van de aandrijving verzorgd. Verder is de beoordeling en toezicht op de werkzaamheden tot en met de oplevering van de elektrotechnische en mechanische werkzaamheden door Advies Bedrijf Cnossen begeleid.

Al met al een mooi en succesvol project.

Geplaatst: 13-06-2016

Reinder.eu webdesign, intranet en maatwerksoftware

Webdesign Sneek Een goed ontwerp straalt de kracht van uw onderneming uit

Deze website is ontworpen en ontwikkeld door Reinder.eu Webdesign Sneek

Advies Bedrijf Cnossen
De Hoep 9
8622 XM Hommerts
Mobiel: 06 5289 4488